You asked: Heb je een paspoort nodig voor Suriname?

Om naar Suriname te kunnen reizen, dien je als Nederlander of Belg in het bezit te zijn van een paspoort dat nog minimaal 6 maanden geldig is bij aankomst. Voor een reis korter dan 90 dagen heb je een toeristenkaart nodig, welke 30 euro kost.

Wat kost een paspoort in Suriname?

U doet uw paspoortaanvraag op het Bureau voor Burgerzaken waar u ingeschreven bent. Hoeveel betaal ik voor een paspoort ? U betaalt SRD 100,00 voor een regulier paspoort; SRD 200,00 voor een zakenpaspoort; SRD 200,00 voor een gestolen of beschadigd paspoort.

Hoe lang duurt visum aanvragen Suriname?

E-toeristenkaart Suriname

Binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling, ontvangt u (mits alle documentatie compleet is) van ons de e-toeristenkaart en kunt u op reis. Let op: vanwege het coronavirus kan de verwerkingsduur van uw visumaanvraag langer duren dan normaal.

Wat voor visum heb ik nodig?

Zakelijk: Visum bij aankomst voor een verblijf van maximaal drie maanden. Toeristisch: Visum bij aankomst voor een verblijf van maximaal 1 maand. Toeristisch: Geen visum nodig voor een verblijf van maximaal 90 dagen. Zakelijk: Geen visum benodigd voor een verblijf van maximaal 90 dagen.

IT IS INTERESTING:  Best answer: Is Santiago Chile dangerous?

Is het veilig om naar Suriname te gaan?

Voor Suriname geldt een oranje reisadvies en wordt reizen afgeraden, met uitzondering van de noodzakelijke reizen. Ook Suriname heeft strengere maatregelen getroffen voor reizigers uit Nederland en staat alleen noodzakelijke reizen toe.

Welke testen nodig om te vliegen?

Gezondheidsverklaring invullen

Alle passagiers (van 13 jaar en ouder) die van en naar Nederland vliegen moeten een gezondheidsverklaring downloaden, printen en invullen. Uw luchtvaartmaatschappij zal u daarom vragen. Als u geen verklaring heeft, mag u niet aan boord.

Wat heb je nodig om een paspoort aan te vragen?

Wat moet ik meenemen als ik een nieuw paspoort ga aanvragen?

  • Al je reisdocumenten (paspoorten en identiteitskaarten).
  • Een kleurenpasfoto.
  • Eventueel een proces-verbaal vermissing reisdocument wanneer je oude paspoort kwijt of gestolen is.
  • Genoeg geld: een paspoort kost €65,30.

Wat heb je nodig voor het aanvragen van een paspoort?

Wat moet u meenemen

  1. 1 kleurenpasfoto van maximaal 6 maanden oud. De foto moet aan deze eisen voldoen. Wij adviseren een professionele fotograaf.
  2. Uw huidige paspoort én ID-kaart, als u die hebt. Ook als deze verlopen zijn. …
  3. Bij voorkeur uw pinpas, anders contant geld.

Hoe lang duurt het om een visum aan te vragen?

De wettelijke beslistermijn voor een Schengenvisum is maximaal 15 dagen. De wettelijke beslistermijn begint op de dag dat de visumaanvraag is ingeleverd en betaald. Indien er meer onderzoek nodig is kan de beslistermijn tot maximaal 30 dagen worden verlengd.

Hoe kan ik een visum aanvragen voor Suriname?

Om een Elektronische Visum aan te vragen via het webadres https://suriname.vfsevisa.com/suriname/online/login. Ingaande 16 juli 2019 zal de aanvraag van een visum alleen via de hierboven genoemde website mogelijk zijn. De conventionele manier van visumaanvraag en -toewijzing komt per deze datum te vervallen.

IT IS INTERESTING:  Are there private schools in Venezuela?

Wat kost een visum naar Suriname?

Een toeristenkaart kost 35 euro of 40 US.